Mjölkchoklad Frosting

img_4333_161530070

Här kommer receptet på smörkrämen som jag hade på mumin cupcakes’en.

Mjölkchoklad Frosting

250g osaltat smör, rumstempererat
200g mjölkchoklad
ca 500g florsocker
1 msk grädde/mjölk

Hacka chokladen i mindre bitar. Smält den sedan över vattenbad. Vispa samman smör och florsocker tills den blir vit och riktigt krämig, ca 5 minuter. Tillsätt sedan chokladen lite i taget och sist så har du i grädden/mjölken. Vispa krämen jämn och fin.
Sedan så är det bara att täcka antingen dina cupcakes eller tårtor.

Annonser
Det här inlägget postades i Choklad, Frostings. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s