Watkinstryffel

Och andra fyllningen var en mörk chokladtryffel med smak av den nya supergoda Absolut Watkins 🙂

150g mörk choklad
½ dl grädde
2 msk Absolut Watkins

Värm grädden i en kastrull på medel hög värme. Det får inte koka. Sedan hällen du i grovhackad mörk choklad och låter det smälta. Rör sedan i watkins. Rör tills allt blandat sig väl.
Ställ in tryffeln i tyllen för att stelna i ca 1 timme. Sedan så tar du ut den och har ner smeten i en spritspåse och spritsar ut lite tryffel på hälften av dina macarons. Det går såklart like bra att klicka ut små klickar med hjälp av en sked 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Bakverk, Choklad, Kakor, Macarons. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s